Karam Kriya


"If you don't know numbers, you don't know anything. If you only know numbers, you don't know anything".

- Pythagoras


Karam Kriya – Toegepaste numerologie en spirituele psychologie.


Karam Kriya is een uitzonderlijke techniek om verandering teweeg te brengen. Het geeft duidelijkheid met betrekking tot patronen die bestaan in je leven en in de wereld om je heen. Karam Kriya betekent het einde van karma, het einde van patronen die ons leven controleren. Tijdens de karam Kriya opleiding leer je de vaak onbewuste patronen (karma) te herkennen en om te zetten in patronen die bijdragen aan een spiritueel bewust en gelukkig leven (dharma).


Karam Kriya is ontwikkeld door Shiv Charan Singh en is gebaseerd op de teachings van Yogi Bhajan. Het maakt gebruikt van de universele archetypen van de cijfers. Karam Kriya is als een roadmap. Het geeft houvast en richting. Naast dat het je helpt inzicht te krijgen in jezelf, is het heel concreet toe te passen in het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld in communicatie, de werksfeer en relaties. Het kan ook een glasheldere blik werpen op de soms moeilijk te begrijpen yogische leer. De universele principes zijn immers de bouwsteen van alles! Zij ondersteunen de intuïtie maar kunnen ook gebruikt worden om een diagnose te stellen. De cijfers van de geboortedatum geven bijvoorbeeld inzicht in patronen in onszelf en anderen.


De Karam Kriya consultancy opleiding is een interactieve training. In groepsgesprekken, persoonlijke consulten en tijdens het werken in koppels, leer je de numerologie toe te passen en helende gesprekken te voeren. Hierbij leer je op een dieper niveau te zien, luisteren en begrijpen.


 

“The Karam Kriya School is for those who finished travelling away from their essential nature and are ready to turn around and begin the journey home.”
_______________________________________________________________________

Copyright Karam Kriya School 2014 © All Rights Reserved