Karam Kriya 4 Kundalini Yoga

The Karam Kriya school offers a new Karam Kriya training for Kundalini Yoga Teachers of 5 weekends in the Netherlands in which you get a basic interpretation of the numbers and how to apply them on, for example the date of birth of a person. Also Karam Kriya uses the sacred wisdom of numbers to see through our karmic patterns and guides you to renew them into dharmic ones. It serves to awaken right understanding and turn the mind towards the spirit. In this way, we can contribute to our own enlightenment.


Karam Kriya for Kundalini Yoga Teachers START 29 SEPTEMBER 2018


Deze nieuwe training is open voor iedereen maar richt zich in het bijzonder op Kundalini yogaleraren die zich meer willen verdiepen in en hun kennis willen uitbreiden over onderwerpen die in de Kundalini Yoga Teacher Training aan bod komen. Ieder weekend bestaat uit een thema, groepsactiviteiten, meditatieve conversaties en specifieke kriya’s en meditaties. Het persoonlijke proces en het deel uit maken van sanghat speelt daarbij een belangrijke rol. Naast de ervaring en een kans tot persoonlijke ontwikkeling, is de behandelde materie direct toe te passen in je yogalessen.


De training bestaat uit 5 weekenden in Volendam en 1 (optionele) midweek met Shiv Charan Singh in Portugal. De prijs voor 5 weekenden bedraagt: 787,50. Een los weekend kost 175 euro. De training wordt gegeven door Sada Sat Simran Kaur (Nederland) en Suhab Kaur (Londen).


Data:


WE 1: 29-30 septemberThe mind (nr 7) en “right understanding”. Een introductie in KK en de relatie tussen KK en KY.


WE 2: 17-18 november Het fysieke lichaam (nr 5), het zenuwstelsel. De stem (van de leraar) als instrument. De taal van de cijfers.


WE 3: 26-27 januari De ziel (nr 1) KK en KY in relatie met het Hogere zelf. Het karmisch en dharmisch pad van de ziel. Het negatieve denken (nr 2) en het juiste gebruik van nee. Hoe benader je verslaving, seksualiteit. Hoe te gaan van commotie naar devotie. Het positieve denken (nr 3) Kriya’s en de vorm van KY. KK en KY als gereedschap om je geschiedenis te herschrijven, karmische patronen op te lossen. Wegen vinden om nieuwe gewoonten en denkpatronen te ontwikkelen. De neutral mind (nr 4) Bewust kiezen. Het openen van het hart. Seva en gebed. Innerlijke schoonheid.


WE 4: 2-3 april De spirituele krijger (nr 6) Het ontwikkelen van de intuitie, pre-sence en response-ability. Verbinding leggen met onzichtbare dimensies in jezelf en de wereld door KK en KY. Compassie (nr 8) Re-balance en het juiste gebruik van energie en power. KK en KY als gereedschap voor mentale en fysieke reiniging, heling en toegang tot prana. Het mysterie (nr 9) en de subtiliteit van de teachings. KK, Ky en de connectie tot het subtiele lichaam en de Hogere intelligentie. Het ontwikkelen van geduld, uithoudingsvermogen en tolerantie. Having a reference of reverence.


WE 5: 13-14 april Het ontwikkelen van het stralende lichaam (10) en moed door KK en KY. Het belang van luisteren in relatie tot de teachings. God and me, me and God are one (11).


Residential (optioneel) met Shiv Charan Singh in Quinta do Rajo, Portugal wordt later bekend gemaakt.Contact: info@karamkriya.nl for registration or more information


 


 _______________________________________________________________________

Copyright Karam Kriya School 2014 © All Rights Reserved